Praktisk klädhängare till din hall

En hall är ett rum som behöver mycket förvaring. Här ska det finnas plats för jackor, mössor och vantar men också för skor, väskor, paraplyer och mycket annat. Men en hall behöver inte bara smart förvaring, en hall ska också vara en välkomnande och inbjudande plats. Det är det första rum dina gäster ser när de kommer hem till dig. Välj därför hallmöbler med omsorg så att du får en funktionell förvaringsmöjlighet i en stil som passar rummet.

Smart inredning till en hall

För det första behöver du hallmöbler där du kan förvara kläder, skor, mössor, väskor och mycket annat på ett välorganiserat sätt. En hall behöver också en sittplats där den som önskar kan sätta sig ner för att snöra på och av skorna. Det är också bra om det finns en hylla till små saker som nycklar, laddarsladdar, brev och post. Till sist ska du inte glömma bort hallens belysning. En hall är ofta ett mindre utrymme, ibland till och med utan fönster. Du bör därför se till att hallen har god belysning, både i form av bra allmänbelysning och mysbelysning. Glöm inte heller bort att också sätta upp en spegel i hallen!

Den funktionella klädhängaren

En klädhängare kan se ut på många olika sätt och vara tillverkad i olika stilar och av olika material. En hatthylla i trä ger ett traditionellt och klassiskt uttryck och passar tillsammans med de flesta inredningsstilar. En hatthängare i metall känns mer modern och passar i en stilren inredd hall. Du kan också hitta färgglada hatthängare tillverkade i plast.

Till den lilla hallen kan en vägghängd hatthylla vara ett bra alternativ. På hyllan finns plats att lägga mössor och vantar och på klädstången under hyllan hänger du enkelt alla jackor och kappor. Finns utrymme i hallen kan du komplettera med några extra krokar på väggen. Det finns också större klädhängare med en eller två hatthyllor, en längre stång med galgar och en eller två hyllor för skor och stövlar. Har du en riktigt stor hall och små barn som bor hemma är det en bra idé att hänga upp en hylla eller i alla fall några krokar också i barnens nivå. Då blir det enklare för alla i familjen att själva hänga upp sina kläder i hallen. Det går också alldeles utmärkt att matcha hatthyllan med några korgar att ställa på hatthyllan för förvaring av till exempel sjalar, halsdukar, mössor och handskar.